Gemakkelijk
25Min
4 Personen | |
---|---|
2 zakjes | instant-aardappelpuree |
1/2 | pompoentje |
2 | uien |
500 g | gehakt |
4 el | boter of olijfolie |
1 el | kerrie poeder |
1 tl | kaneelpoeder |
4 el | ketjap manis |
2 | knoflookteentjes uit de pers |
6 | eetlepels abrikozenjam |
4 el | rozijntjes |
3 el | tomaat puree |
1 | bekertje crème fraîche |
1 | eidooier |
4 el | geraspte kaas |
Verwarm de oven voor op 200 graden. Maak de puree volgens de verpakking. Schil de pompoen en rasp hem fijn. Pel en snipper de uien fijn.
Rul het gehakt met 2 eetlepels boter of olijfolie en kerriepoeder, kaneel, ketjap en de knoflook uit de pers. Schep het gehakt uit de pan. Voeg de rest van de boter of olijfolie toe aan de pan. Roerbak hierin de geraspte pompoen en de uien gedurende 4 minuten. Schep dan het gebakken gehakt, de abrikozenjam, rozijntjes, tomatenpuree en de crème fraîche erdoor en schep alles goed om.
Vet een ovenschaal in met wat boter of olijfolie. Doe de helft van de aardappelpuree erin en schep hierop het gehaktpompoen-mengsel. Meng door de andere helft van de aardappelpuree de eidooier en de geraspte kaas. Schep deze puree vervolgens op het gehaktmengsel. Bak 15 minuten in de oven en smullen maar.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres