Gemakkelijk
5Min
10Min
4 Personen | |
---|---|
Zoete aardappel (hoeveelheid naar wens) | |
4 | vegan burgers |
4 | plakjes cheddar smeltkaas |
romaine sla | |
1 | komkommer |
2 | tomaten |
1 | rode ui |
2 | teentjes knoflook |
4 el | yoghurt |
naar smaak | zout en peper |
8 | tortillawraps |
Verwarm de oven voor op 220 graden. Schil de zoete aardappels en snijd er frieten van. Doe er wat olijfolie, zout en peper overheen. Bak ze vervolgens 20 minuten tot ze een beetje knapperig zijn.
Bak de vegan burgers volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de komkommer, tomaten en rode ui in kleine stukjes en doe in een schaal. Was de sla, laat uitlekken en snijd ook klein meng met de groenten in de schaal.
Maak de yoghurt-knoflooksaus door de yoghurt in een kom te doen. Pers de knoflookteentjes erboven uit en meng goed. Breng op smaak met zout en peper.
Leg een tortillawrap op een bord met hierop een plak cheddar. Leg vervolgens een vegan kaasburger in het midden van de wrap en verdeel er wat sla bovenop. Druppel de yoghurt-knoflooksaus over de vulling. Vouw de wraps dicht door eerst de zijkanten naar binnen te vouwen en vervolgens de onderkant naar boven te klappen.
Serveer de wraps met zoete aardappel friet, salade en extra yoghurt knoflooksaus.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres