Gemiddeld
15Min
45Min
2 Personen | |
---|---|
Voor de kipdrumsticks: | |
6 | kipdrumsticks |
3 | kippenbouillonblokje |
klein stukje | verse gember |
3 teentjes | knoflook |
1 klein | sjalotje |
1 | ui |
1/2 | rode peper |
4 el | sojasaus |
4 el | ketjap |
1 pak | mie nestjes |
1 | paksoi |
1 | laurierblad |
peper | |
peterselie |
Marineer de kip een dag van tevoren. Hak de sjalot, 2 teentjes knoflook en rode peper heel fijn en zet dit apart in een kleine kom. Schenk hier de 3 eetlepels sojasaus en 2 eetlepels ketjap bij en verkruimel 1 kippenbouillonblokje. Leg de kipdrumsticks in een platte schaal en smeer goed in met de gemaakte marinade. Dek de schaal af en zet deze in de koelkast.
Snijd de ui en het overige teentje knoflook in stukjes. Fruit dit met het laurierblad, de gember, zwarte peper en 2 kippenbouillonblokjes.
Schenk dan de 1 eetlepel sojasaus en 2 eetlepels ketjap erbij. Roer de mie door dit mengsel. Wok de paksoi twee min en strooi deze samen met wat peterselie over de mie.
Ook lekker met onze verse paprikamix, taugé en kool. Voor wat meer pit, kan er sambal aan toegevoegd worden.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres