Gemakkelijk
10Min
15Min
4 Personen | |
---|---|
300 g | spaghetti |
300 g | gehakt (rundvlees, varkensvlees of een mix) |
pot Italiaanse pastasaus | |
naar smaak | peper en zout |
parmezaanse kaas | |
Optioneel | verse basilicum |
Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking in een grote pan met kokend gezouten water. Giet af wanneer de pasta al dente is en zet deze opzij.
Verhit een beetje olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
Voeg het gehakt toe aan de pan en bak het rul en bruin. Breek het gehakt met een lepel in kleine stukjes terwijl het kookt. Laat het overtollige vet uitlekken als dat nodig is.
Giet de pastasaus in de pan met het gehakt. Roer goed door om het gehakt volledig te bedekken met de saus.
Laat de saus sudderen gedurende ongeveer 10-15 minuten, of volgens de instructies op de verpakking van de pastasaus, om de smaken te vermengen en de saus op te warmen.
Proef de saus en breng op smaak met peper en zout indien nodig.
Verdeel de gekookte spaghetti over borden. Schep de Bolognesesaus eroverheen.
Garneer met verse basilicumblaadjes (optioneel) en geraspte Parmezaanse kaas.
Perfect voor een doordeweekse maaltijd wanneer je weinig tijd hebt. Eet smakelijk!
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres