Gemakkelijk
20Min
4 Personen | |
---|---|
350 g | penne |
2 el | tomatenpuree |
1 | rode ui |
2 tenen | knoflook |
1 zak | puntpaprika's |
125 g | chorizo, in blokjes |
250 g | cherrytomaatjes, gehalveerd |
olijfolie | |
zout en peper naar smaak |
Kook de penne volgens de instructies op de verpakking. Giet af en zet opzij.
Verhit een scheutje olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de fijngehakte rode ui en knoflook toe en bak ze tot ze zacht en geurig zijn.
Snijd de puntpaprika’s klein, voeg toe aan de pan en bak een paar minuten tot ze iets zachter worden. Voeg de chorizo toe aan de pan en bak nog 2 minuten.
Roer de tomatenpuree door de ingrediënten in de pan en bak deze kort mee. Voeg de gehalveerde cherrytomaatjes toe aan de pan en laat ze een paar minuten meekoken tot ze iets zachter worden.
Breng de saus op smaak met zout en peper naar smaak. Voeg de saus toe aan de pan met penne en meng alles goed door elkaar. Bonustip: Serveer met wat basilicumblaadjes.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres