Gemiddeld
10Min
140Min
2 Personen | |
---|---|
300 g | runderriblappen |
20 g | roomboter |
2 | grote ui |
2 teentje | knoflook |
1 blikje | tomatenpuree |
1 glaasje | rode wijn (Costières de Nîmes Barrique 2015) |
1 | kruidnagel |
1 | laurierblad |
2 tl | tijm |
1 | runderbouillonblokje 100 ml |
maïzena (optioneel) | |
1/2 | aubergine |
1/2 | courgette |
1 | rode paprika |
2 | tomaten |
2 el | tomatenpuree |
1 tl | rozemarijn |
Bepaalde producten kunnen afhankelijk van het seizoen tijdelijk verkrijgbaar zijn |
Fruit 1 ui met 1 teentje knoflook. Voeg dan de kruidnagel, 1 theelepel tijm en het laurierblad toe en bak het 5 minuten mee. Schenk dan de bouillon en wijn bij het geheel. Nu mag het vlees er weer bij en laat het 5 minuten doorkoken.
Haal eerst de groenten uit de pan en schep deze in een schaal. Fruit een ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel tijm, rozemarijn en het laurierblad toe. Voeg daarna een klein scheutje water toe. Laat dit twee minuutjes pruttelen en schep dan de groenten er weer bij.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres