Gemakkelijk
30Min
4 Personen | |
---|---|
320 g | spaghetti |
400 g | diepvries garnalen |
1 | rode ui |
3 | tenen knoflook |
1 tl | bloem |
150 ml | kookroom light |
1 | citroen |
1 | courgette |
40 g | parmazaanse kaas |
Stap 1
Kook de spaghetti zoals de verpakking beschrijft, ontdooi en marineer de garnalen vervolgens met 1 eetlepel olijfolie, peper en zout en 2 tenen geperste knoflook. Bak de garnalen goudbruin in een pan en zet daarna even apart.
Stap 2
Snijd de rode ui en courgette klein. Doe beide in een koekenpan met een teen knoflook voeg hier 1 tl bloem aan toe. Meng dit goed door en voeg de kookroom er direct bij, roer weer goed door. Door de bloem verdikt te saus, verdun deze eventueel met een beetje water.
Stap 3
Voeg de garnalen toe aan de saus en daarna de spaghetti. Rasp hier de schil van de citroen overheen en verdeel de pasta in vier verschillende borden. Serveer met de parmezaan.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres