Gemakkelijk
5Min
30Min
4 Personen | |
---|---|
Pompoen | |
350 g | penne |
2 el | mascarpone |
1 | blikje tomatenpuree |
1 | rode ui |
1 | teentje knoflook |
1 | bouillonblokje |
Stap 1
Snijd de pompoen in blokjes en kook deze gaar in een pannetje met een bouillonblokje. Kook de pasta gaar volgens de verpakking en snijd de ui fijn.
Stap 2
Wanneer de pompoen gaar is giet je deze af en pureer je dit samen met de mascarpone tot een gladde saus. Fruit de ui aan in een pan met de knoflook en de tomatenpuree. Voeg na een aantal minuten de saus toe en roer goed door.
Stap 3
Als de pasta gekookt is voeg je deze ook toe aan de saus en meng dit goed door elkaar. Verdeel de pompoen pasta over vier borden en top af met bieslook en basilicum.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres