Gemakkelijk
20Min
2 Personen | |
---|---|
1 | Turks brood |
1 | aubergine |
1 | bakje hummus naturel |
2 | eieren |
3 | tomaten |
1 | teen knoflook, geperst |
2 | augurken, in blokjes |
zonnebloemolie | |
peper & zout |
Van Turks brood kun je heel goed een snelle pizza maken. Voor een Midden-Oosterse touch besmeer je het Turkse brood met hummus en een topping van gefrituurde plakjes aubergine.
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Kook de eieren 6,5 minuut, laat ze schrikken onder koud water en pel ze. Snijd ze in partjes en leg ze opzij.
Snijd de Turkse broden doormidden en leg ze met de korst naar beneden op de bakplaat. Besprenkel met een beetje olijfolie en bak ze in 6 tot 10 minuten knapperig.
Snijd de tomaten in blokjes en meng ze in een kommetje met een beetje zout, peper en olijfolie. Zet opzij.
Snijd de aubergine in plakken. Verhit een laagje zonnebloemolie in een koekenpan en frituur de plakjes aubergine aan beide kanten tot ze goudbruin zijn. Laat even uitlekken op keukenpapier en bestrooi met een beetje zout.
Besmeer de Turkse broden met de hummus. Beleg ze met de plakjes gefrituurde aubergine, de partjes ei en verdeel de tomatensalade eroverheen. Maak af met de blokjes augurk.
Dit gerecht kost ongeveer €1,04 per persoon
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres