Gemakkelijk
40Min
4 Personen | |
---|---|
350 g | penne pasta |
200 g | pesto |
200 ml | kookroom |
1 | rode ui, fijngehakt |
2 tenen | knoflook |
250 g | cherrytomaatjes |
1 | courgette |
150 g | geraspte kaas |
olijfolie | |
zout en peper |
Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en zet in de pan opzij.
Snipper de ui en voeg de rode ui en knoflook toe aan een pan en bak deze gedurende 2-3 minuten. Snijd de courgette klein en voeg deze ook toe in de pan en bak ze nog eens 3-4 minuten, tot ze licht gebruind zijn.
Voeg de gehalveerde cherrytomaatjes toe aan de pan en bak ze kort mee tot ze iets zachter worden. Voeg ook de pesto en kookroom na een aantal minuten toe en meng het geheel goed door elkaar.
Voeg de saus met groenten toe aan de pan met penne en meng allesweer goed door elkaar. Breng op smaak met zout en peper naar wens. Schep daarna de pasta in de ovenschaal en bestrooi met geraspte kaas.
Bak de Pasta Pesto Ovenschotel in de voorverwarmde oven gedurende 15-20 minuten.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres