Gemakkelijk
5Min
10Min
4 Personen | |
---|---|
300 g | spaghetti |
750 g | spinazie à la crème |
150 g | feta-kaas |
1 | rode ui |
2 | teentjes knoflook |
2 | eetlepels olijfolie |
naar smaak | zout en peper |
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking in een grote pan. Giet af en zet opzij.
Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Snij de rode ui fijn en voeg deze toe in de pan en bak gedurende 2-3 minuten, of tot ze zacht en lichtbruin zijn.
Hak of pers de knoflook fijn en voeg deze toe en bak nog 1 minuut, totdat de knoflook geurig is.
Voeg de spinazie à la crème toe aan de pan en verwarm deze op laag vuur, roer regelmatig totdat de spinazie goed is opgewarmd.
Voeg de gekookte spaghetti toe aan de pan met spinazie à la crème en meng alles goed door elkaar. Verwarm het geheel nog 2-3 minuten terwijl je blijft roeren.
Breng op smaak met zout en peper naar wens.
Verdeel de pasta met spinazie en feta over vier borden. Verkruimel de fetakaas en strooi deze over elke portie.
Serveer direct en geniet van je heerlijke pasta met spinazie en feta!
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres