Gemakkelijk
40Min
4 Personen | |
---|---|
500 g | gehakt |
2 tl | gehaktkruiden |
500 g | krieltjes |
50 g | parmazaanse kaas |
400 g | sperzieboontjes uit de diepvries |
1 | rode ui |
1 | teen knoflook |
125 g | hamblokjes |
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden en meng het gehakt met de gehakt kruiden. Kneed dit goed door elkaar en verdeel in vier gehaktballen. Bak goudbruin in een pan (draai regelmatig om). Kook ondertussen de sperziebonen beetgaar.
Stap 2
Snijd de krieltjes doormidden en bekleed een bakplaat met bakpapier. Rasp hier de parmezaan op en verdeel de krieltjes daar overheen en zet voor 25-30 minuten in de oven.
Stap 3
Snijd de rode ui en fruit dit aan in de aan pan met geperste knoflook voeg hier de gekookte sperziebonen en de hamblokjes bij. Wok op hoog vuur.
Serveer de gehaktballen met de parmezaan krieltjes en de sperziebonen.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres