Gemakkelijk
10Min
15Min
4 Personen | |
---|---|
6/8 | lasagnabladen |
500 g | spinazie a la creme |
2 blikjes | zalm |
250 g | cherrytomaatjes |
1 | rode ui |
2 tenen | knoflook |
geraspte kaas | |
olijfolie |
Fruit de fijngehakte rode ui en knoflook aan in een pan voor gedurende 2-3 minuten, of tot ze zacht en geurig zijn. Voeg de cherrytomaatjes toe aan de pan en laat dit een aantal minuten staan.
Voeg de spinazie toe aan de pan en laat dit smelten. Daarna voeg je de zalm uit blik toe aan de pan en breek deze in stukken met een lepel. Roer alles goed door elkaar en laat het nog een paar minuten verwarmen.
Breng de saus op smaak met zout en peper naar wens. Voeg een aantal lasagnebladen toe boven op de saus. Je kunt de bladen breken om ze passend te maken in de pan. Roer deze door de saus heen.
Dek de pan af en laat de lasagne ongeveer 15-20 minuten sudderen op laag vuur, of tot de lasagnebladen gaar zijn en de kaas gesmolten en bubbelt.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres