Gemakkelijk
15Min
25Min
4 Personen | |
---|---|
1 | rode ui |
2 | tenen knoflook |
500 g | gehakt |
2 | courgette |
naar smaak | chili poeder |
1 zakje | geraspte kaas |
1 kg | aardappelschijfjes |
1 | blikje tomatenpuree |
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snipper de ui en fruit deze aan in de pan met de knoflook voeg na een aantal minuten het gehakt toe. Snijd de courgettes in kleine blokjes en voeg deze toe aan de pan wanneer het gehakt goudbruin is.
Bak in een aparte pan de aardappelschijfjes goudbruin en breng ze op smaak met peper en zout. Voeg na een aantal minuten de tomatenpuree en een klein scheutje water toe aan de pan met gehakt en roer dit goed door. Breng op smaak met peper, zout en de chilipoeder naar smaak.
Pak een ovenschaal en verdeel eerst 1/3 van het gehakt mengsel over de bodem gevolgd door de krieltjes. Herhaal dit tot het gehakt mengsel op is, je eindigt met het gehakt. Dit top je vervolgens af met de geraspte kaas.
Zet de ovenschaal voor 20-25 minuten in de oven tot de kaas mooi gesmolten is.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres