Gemiddeld
25Min
4 Personen | |
---|---|
4 | stukken zalmfilet op huid |
300 g | tuinerwten (diepvries) |
400 g | sperziebonen |
500 g | opbakaardappelen |
1 teentje | knoflook |
3 el | mascarpone |
2 el | mayonaise |
1 el | (grove mosterd) |
2 el | olijfolie |
3 el | grof gehakte zoetzure augurk |
Laat de tuinerwten in een zeef ontdooien. Pel de knoflook.
Haal de sperziebonen af en kook ze in water met zout in ± 7 minuten beetgaar. Giet ze af en pers de knoflook erboven uit. Schep de tuinerwten 1 el olijfolie erdoor.
Klop intussen een sausje van de mascarpone, de mayonaise, mosterd en peper en zout naar smaak.
Bak de opbakaardappelen met 1 el olijfolie in de pan, 8 tot 10 minuten beetgaar.
Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan en bak de met peper en weinig zout bestrooide zalm 4 minuten op de huidzijde. Keer voorzichtig met een spatel en bak de andere kant nog 2-3 minuten.
Schep de groenten en gebakken aardappelpartjes op de borden. Leg de zalm ernaast en verdeel het sausje en de augurk erover.
Serveer met een glas Gavi.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres