Gemakkelijk
5Min
20Min
4 Personen | |
---|---|
500 g | gram kipfilet |
mie nestjes voor vier personen | |
400 g | bami/nasi groenten |
5 el | 100% pindakaas |
300 ml | magere melk |
4 el | ketjap |
1 tl | chilipoeder (of naar smaak) |
olijfolie | |
naar smaak | zout en peper |
Kook de mie nestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en zet opzij. Verhit een beetje olijfolie in een grote pan of wok op middelhoog vuur.
Snijd de kip in blokjes en bak ze in de pan tot ze gaar en goudbruin zijn. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de bami/nasi groenten toe. Roerbak de groenten tot ze knapperig en gaar zijn. En voeg daarna 2 eetlepels ketjap toe.
Terwijl de groenten bakken, bereid je de pindasaus. In een klein steelpannetje, meng je de pindakaas, melk, ketjap en chilipoeder. Zet het pannetje op laag vuur en laat de saus inkoken tot de gewenste dikte.
Voeg de mie bij de kip en de bami groenten en meng goed door elkaar. Serveer de bami met de zelfgemaakte pindasaus. Garneer eventueel met gehakte pinda’s of gefrituurde uitjes.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres