Gemakkelijk
10Min
30Min
4 Personen | |
---|---|
1 | rode ui |
1 teentje | knoflook |
lasagne bladen | |
200 g | tomaten blokjes |
500 g | mager rundergehakt |
125 g | chorizo |
600 g | spinazie a la creme |
1 | bol mozzarella |
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de ui fijn en fruit die in een pan met een teen geperste knoflook. Voeg na een aantal minuten het gehakt toe en bak goudbruin. Snijd de chorizo in kleine stukjes en voeg deze ook toe aan de pan.
Na een aantal minuten kun je de spinazie en tomatenblokjes toevoegen. Laat een deel van het vocht inkoken en breng op smaak met peper en zout.
Pak een ovenschaal en begin met een laagje van de saus gevolgd door een laagje lasagne bladen, herhaal dit tot de saus op is en eindig met een laag saus. Top af met de mozzarella en zet de ovenschaal 30-35 minuten in de oven. (Kleurt de mozzarella te snel donker, doe dan wat aluminiumfolie over de ovenschaal heen)
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres