Gemakkelijk
30Min
60Min
2 Personen | |
---|---|
4 | scharrel kipdrumsticks |
300 g | krielaardappelen in schil |
1 | citroen |
5 | minitomaatjes |
1 | prei |
1 | rode ui |
3 teentjes | knoflook |
1 tl | tijm |
1 tl | rozemarijn |
1 tl | oregano |
peper en zout | |
olijfolie | |
Benodigdheden | |
ovenschaal | |
kommetje | |
koekenpan | |
Wijntip | |
Alameda Reserva Merlot - Carmenère |
Meng in een kommetje de kruiden met olijfolie. Smeer daar de kipdrumsticks mee in en zet het minimaal een half uur in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 200°C. Was en snijd de krielaardappelen met schil in halfjes. Snijd de rode ui en de prei in ringen.
Leg de drumsticks samen met de gehalveerde krielaardappelen, knoflook, prei en ui in een ovenschaal. Strooi nog wat extra rozemarijn over de aardappelen.
Zet vervolgens de schaal voor 45 – 50 minuten in de oven. Draai alles halverwege om. Leg de minitomaatjes er het laatste kwartier bovenop.
Wil je het wat romiger maken? Giet er wat slagroom en witte wijn overheen.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres