Gemakkelijk
10Min
20Min
4 Personen | |
---|---|
500 g | kipfilet |
1 | blik tomatenblokjes |
1 | zakje Parmezaanse kaas |
1 | bol mozzarella |
1 | teen knoflook |
1 | courgette |
1 | zakje rucola |
250 g | cherrytomaatjes |
1 | rode ui |
Verwarm de oven voor op 200°C. Bestrooi de kipfilets aan beide kanten met zout, peper en geraspte Parmezaanse kaas.
Bak de kipfilets aan elke kant goudbruin, ongeveer 2-3 minuten per kant in een pan. Leg ze daarna even opzij. Pers de knoflook en snijd de courgette klein. Voeg de geperste knoflook en courgette toe aan de pan. Bak ze mee tot de courgette zacht wordt. Voeg de tomatenblokjes toe aan de pan.
Pak een ovenschaal en verdeel de saus onderin. Leg daarna de kipfilet bovenop. Snijd de plakjes mozzarella en leg deze op de kipfilet. Rasp er nog wat Parmezaanse kaas overheen.
Plaats de ovenschaal in de voorverwarmde oven en bak gedurende 15-20 minuten, of totdat de kip gaar is en de kaas gesmolten en goudbruin is.
Snijd de tomaatjes en de ui en meng deze met de sla, maak een dressing van olijfolie peper en zout en serveer met de kip Parmezaan.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres