Gemiddeld
20Min
10Min
4 Personen | |
---|---|
650 g | trostomaten |
3 | sneetjes oud witbrood zonder korst |
3 el | fijngesneden platte peterselie |
3 el | mayonaise |
2 el | grove mosterd |
2 | schaaltjes kabeljauwfilet à 260 g |
3 | zakjes aardappelpuree met een vleugje nootmuskaat (pakje à 4 zakjes) |
Eventueel een keukenmachine |
Verwarm de oven voor tot 200 °C. Was en droog de tomaten. Snijd de korstjes van het brood en verkruimel de sneetjes in een keukenmachine of met de hand.
Meng het broodkruim met de mayonaise, 2½ el van de peterselie en versgemalen peper en zout naar smaak.
Bestrijk de kabeljauwfilets dun met mosterd en leg ze in een ruime ovenschaal. Verdeel het broodkruimmengsel erover. Zet de tomaten er omheen en bestrijk ze met olijfolie. Zet de schaal in de voorverwarmde oven en laat de vis, afhankelijk van de dikte, in 7-10 minuten gaar worden en het broodkruimkorstje lichtbruin kleuren.
Bereid gelijktijdig de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de vis en de tomaten over de borden en bestrooi met de rest van de peterselie.
Lekker met een glas Capelude (Viognier-Grenache).
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres