Gemakkelijk
25Min
4 Personen | |
---|---|
4 | kippendijen |
4 | plakjes Parmaham |
2 | zakken Italiaanse wokgroenten |
3 el | zachte roomboter, ongezouten |
3 el | pesto |
olijfolie | |
zout & peper |
Wist je dat je Italiaanse wokgroenten ook prima in de oven kunt bereiden? Schik ze in een ovenschaal met een lekker stukje kip met Parmaham erop. Meer hoef je feitelijk niet te doen.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Doe de wokgroenten in een ovenschaal. Schep alle groenten om met een beetje olijfolie, zout en peper.
Bestrooi de kip met zout en peper en besmeer met een beetje van de pesto. Wikkel de plakjes Parmaham eromheen en leg ze bovenop de groenten in de ovenschaal, met de naad van de ham naar beneden. Bak alles 20 minuten in de warme oven, tot de kip goed gaar is.
Meng ondertussen een eetlepel van de pesto door de zachte boter en zet opzij. Haal de Italiaanse kip uit de oven en laat de pestoboter smelten op de warme groenten.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres