Gemiddeld
35Min
4 Personen | |
---|---|
4 | hertenbiefstukken |
500 g | zoete aardappelen |
500 g | iets kruimige aardappelen |
2 | grote uien |
3 el | olijfolie |
2 | paprika's |
1 | tomaat |
1 el | crème fraîche |
20 g | bakboter |
1 el | platte peterselie |
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Pel en snijd de uien in ringen. Maak de paprika’s schoon en snijd ze in ringen.
Kook de aardappelen in water met zout in ± 20 minuten gaar. Verhit 2 el van de olie en bak de uienringen met de paprika op een halfhoog vuur goudgeel en glazig.
Verhit de rest van de olie met de bakboter en bak de met versgemalen peper en zout bestrooide hertenbiefstukken aan beide kanten volgens de bereidingswijze op de verpakking bruin en rosé.
Giet intussen de aardappelen af maar vang het kookwater op. Stamp de aardappelen fijn en voeg zo nodig een beetje van het kookwater toe zodat een smeuïge stamppot ontstaat.
Leg de hertenbiefstukken op de stamppot en verdeel het uienmengsel erover en bestrooi met de platte peterselie.
Serveer met een glas Barolo.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres