Champignonsaus
Borstel de champignons schoon en snijd ze in kwarten. Verhit 50 gram boter in een pannetje en fruit de ui. Voeg de in stukjes gesneden champignons toe en bak deze 3 minuten mee. Zet het vuur zachter, strooi de bloem erover en roer goed door elkaar. Giet langzaam de bouillon bij het mengsel. Roer de saus goed door en laat deze zachtjes inkoken tot de gewenste dikte. Roer als laatste de crème fraîche erdoor en breng de saus op smaak met peterselie, peper en zout.
Aardappels
Verhit wat olie in een pan en bak de aardappelschijfjes in ongeveer 10 minuten goudbruin. Strooi in de laatste minuut de rozemarijn erover.
Sperziebonen
Maak de sperziebonen schoon en kook ze in ongeveer 10 minuten beetgaar. Snijd drie teentjes knoflook in dunne plakjes. Verhit wat boter in een koekenpan en fruit de knoflook en tijm. Giet de sperziebonen af en strooi de citroenrasp samen met de schijfjes knoflook en tijm erover. Breng het op smaak met peper en zout.
Biefstuk
Ontdooi de biefstuk. Verhit een pan op flink vuur en bak de biefstuk 1 minuut rondom op hoog vuur. Breng het op smaak met peper en zout en zet vervolgens het vuur laag. Bak de biefstuk voor medium daarna nog ongeveer 2 minuten aan beide kanten. Haal het vlees uit de pan en laat het afgedekt met aluminiumfolie nog even rusten.