Gemakkelijk
30Min
4 Personen | |
---|---|
100 g | cocktailgarnalen (diepvries van Golden Seafood) |
200 g | gerookte zalm |
400 g | peulen |
8 | stuks waspeen |
Halve | komkommer |
150 g | taugé |
7 | takjes koriander |
Kwart | krop ijsbergsla |
3 el | sojasaus |
3 el | arachideolie |
+/- 2 tl | chilisaus |
Halve | citroen |
2 tl | sesamzaad |
Haal de peulen af en blancheer ze 4 minuten in kokend water. Schil intussen de wortels en snijd ze in schuine plakjes. Schep de peulen uit het kokende water en spoel ze koud. Kook de wortelplakjes 5 minuten in het water van de sugarsnaps en spoel ze koud.
Was de komkommer en snijd hem in plakjes van ½ cm dik. Snijd de plakjes is reepjes. Doe de taugé in een vergiet of zeef en overgiet de taugé met kokend water, schud tijdens het overgieten de taugé om. Pluk de korianderblaadjes van de steeltjes en snijd de blaadjes en steeltjes apart fijn.
Roer een dressing van de sojasaus met de arachideolie en de chilisaus. Roer er de fijngesneden koriandersteeltjes, het sesamzaad en limoensap naar smaak door.
Snijd de ijsbergsla ragfijn. Verdeel de groenten, de zalm en de garnalen over 4 borden of kommen. Lepel de dressing erover en garneer de Aziatische salade met sesam-sojadressing met de koriander.
Serveer met een glas Grüner Veltliner.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres