Gemakkelijk
10Min
6 Personen | |
---|---|
225 g | gamba's (diepvries) |
2 | teentjes knoflook, fijngehakt |
6 | eieren, losgeklopt |
taugé | |
3 | bosuien, in ringetjes |
ketjap | |
1 tl | suiker |
boter of olie | |
zout en peper |
Op zoek naar een origineel gourmet recept voor het hele gezin? Probeer dan dit Aziatische omeletje met gamba’s eens. Heerlijk ter afwisseling tussen alle stukjes vlees. En wees vooral niet te zuinig met de ketjap: die maakt dit simpele gourmet gerechtje hemels.
Ontdooi de garnalen op tijd (leg ze bijvoorbeeld in een kommetje met koud water).
Klop de eieren los in een kom met de suiker. Breng op smaak met zout en peper.
Bak de gamba’s (twee per pannetje) en wat knoflook samen in een gourmetpannetje met een beetje boter of olie. Giet er wat losgeklopt ei bovenop en laat bakken tot het omeletje gestold is.
Serveer het omeletje met wat taugé, bosui en een flinke lik ketjap.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres