Gemakkelijk
25Min
10 Personen | |
---|---|
10 plakjes | roomboter bladerdeeg (diepvries) |
350 g | Goudse geraspte kaas 30+ jong belegen |
250 g | mascarpone |
1 | ei, losgeklopt |
Verwarm de oven voor op 220 °C. Schik de 10 plakjes bladerdeeg (diepvries) op een bakplaat. Laat ze in 10 minuten op kamertemperatuur komen.
Meng ondertussen de mascarpone met 300 g van de Goudse geraspte kaas 30+ jong belegen in een mengkom en roer er een snuf zout en peper door.
Leg op elk plakje bladerdeeg een hoopje van het kaasmengsel. Vouw de vier hoekjes over de kaas, zodat er pakketjes ontstaan.
Klop 1 ei los en bestrijk de bovenkant van de pakketjes met het losgeklopte ei.
Bestrooi de pakketjes met de resterende 50 gram geraspte kaas 30+ jong belegen en bak in 15 minuten goudbruin in de warme oven.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres