Gemakkelijk
10Min
4 Personen | |
---|---|
1 | sinaasappel, ter garnering |
300 ml | sinaasappelsap |
800 ml | prosecco |
Handje | frambozen (diepvries) |
100 ml | mandarijnensap (pers hiervoor een paar mandarijntjes uit) |
Beetje | suiker (ter garnering) |
Mimosa’s zijn een op en top feestelijk drankje voor bij een decadent (Nieuwjaars)ontbijt. Bovendien zijn ze dan een handige manier om een restje Prosecco op te maken. Maar ze zijn ook heerlijk om mee te proosten met Oud & Nieuw.
Verdeel de sinaasappel in partjes, voor de garnering van de glazen.
Leg een beetje suiker op een bordje. Wrijf met een stukje sinaasappel langs de rand van het glas. Zet daarna het glas met de opening naar beneden op het bord en beweeg langzaam in cirkelende bewegingen door de suiker op het bord, om een suikerrandje te maken. Doe dit met alle glazen.
Meng in een grote kan het sinaasappelsap en mandarijnensap met de Prosecco.
Doe in elk glas wat frambozen. Verdeel de cocktail over de glazen. Maak af met de partjes sinaasappel op de rand van het glas.
Steek een takje verse rozemarijn in het glas voor een extra feestelijk effect.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres