Gemakkelijk
20Min
4 Personen | |
---|---|
1/2 | kaki fruit |
12 sneetjes | wit steenovenbaguette |
2 teentjes | knoflook, gepeld |
3 el | olijfolie |
6 plakjes | Spaanse iberico ham |
12-24 | kleine blaadjes rucola |
Schil de persimon dun en snijd deze in 12 dunne partjes. Verwarm de oven voor tot 200 graden.
Halveer de knoflook en wrijf de sneetjes brood met de knoflook in. Leg ze op de bakplaat. Druppel de olie erover.
Rooster de sneetjes ca. 10 min in de voorverwarmde oven lichtbruin. Laat ze afkoelen op een rooster.
Halveer de plakken ham in de lengte en verdeel ze met de rucola en de persimon over de bruschetta’s. Serveer direct.
Vervang de persimon door gehalveerde druif of een stukje groene of gele kiwi
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres