Gemakkelijk
5Min
15Min
4 Personen | |
---|---|
4 | sneetjes wit brood |
2 el | ongezouten hazelnoten |
1/4 | komkommer |
2 cm | rode peper |
1/2 | limoen |
100 g | gerookte zalmhaas |
gemengde bladsla | |
2 | takjes koriander |
Benodigdheden: | |
grote stervormige koeksteker |
Steek sterren uit de sneetjes wit brood. Hak de hazelnoten grof en rooster ze in een droge koekenpan al omscheppend lichtbruin, schud ze op keukenpapier.
Was de komkommer. Schraap de zaadjes er met een theelepeltje uit en snijd de rest van de komkommer in piepkleine blokjes. Verwijder de zaadjes uit het pepertje en snipper het vruchtvlees.
Snijd de limoen in partjes. Snijd het zalmhaasje met een scherp mes in dunne plakjes.
Verdeel de zalm en de komkommer over de broodsterren. Garneer met de geroosterde hazelnoten, een partje limoen, de gemengde bladsla en korianderblaadjes.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres