Gemakkelijk
20Min
4 Personen | |
---|---|
2 | avocado's |
200 g tl | Hollandse garnalen of 200 g gemengde paddenstoelen |
2 | cherrytomaatjes |
sap van 1 limoen | |
15 g | verse basilicum |
peper en zout naar smaak |
Als je de vegetarische cocktail maakt: Bak de paddenstoelen in een scheutje olijfolie een paar minuten in een koekenpan tot ze gaar zijn.
Snijd de avocado’s doormidden, verwijder de pit en schil. Hak het vruchtvlees in kleine blokjes. Besprenkel de avocado met limoensap.
Zet een serveerring op het bord en schep daar de avocadoblokjes in. Snijd de tomaten in kleine blokjes en schep die ook voorzichtig op de avocado in de serveerring.
Maak boven op een laagje met garnalen (of de paddenstoelen). Haal nu de serveerring voorzichtig weg zodat er een torrentje blijft staan.
Garneer met verse basilicum.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €2,59 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres