Gemakkelijk
10Min
10Min
4 Personen | |
---|---|
4 plakjes | bladerdeeg (diepvries) |
1 el | mayonaise |
1 el | ketchup |
1 el | crème fraîche |
100 g | Hollandse garnalen |
20 g | platte peterselie |
10 g | verse basilicum |
1/2 | citroen |
Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat het bladerdeeg 10 min. ontdooien.
Halveer de plakjes en leg op een bakplaat met bakpapier. Prik royaal gaatjes in het deeg met een vork. Bak in 12-15 min. gaar en laat afkoelen.
Meng de mayonaise, ketchup, crème fraîche en garnalen door elkaar. Pluk peterselie en basilicum van de takjes en meng door elkaar. Snijd de citroen in 4 partjes.
Verdeel 4 rechthoeken bladerdeeg over de borden. Verdeel de garnalen en de kruiden erover en de af met de overige 4 rechthoeken. Serveer met een partje citroen.
Voeg een theelepel Franse mosterd toe aan de saus.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €3.05 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres