Gemakkelijk
10Min
4 Personen | |
---|---|
wit stokbrood | |
1 teentje | knoflook |
rucola | |
olijfolie | |
200 g | zalmhaasje |
2 tl | citroensap |
1 el | citroenrasp |
4 el | mayonaise |
Bestrijk 8 schuin gesneden sneetjes wit stokbrood met olijfolie en wrijf er 1 doorgesneden teentje knoflook over. Rooster ze in een voorverwarmde oven (200 °C) lichtbruin.
Leg intussen op elk bord een flinke pluk rucola.
Verdeel er 200 g zalmhaasje in plakjes over. Roer 2 tl citroensap en 1 el citroenrasp door 4 el mayonaise en verdeel de mayonaise in kleine toefjes over de salade.
Bestrooi de salade met fijngesneden dille.
Nog sneller klaar? Gebruik dan aïoli i.p.v. citroenmayonaise.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres