Gemakkelijk
15Min
4 Personen | |
---|---|
325 g | zalmfilet op huid |
1 | avocado |
3 | limoenen |
1/2 | rode peper |
1/8 | rode ui |
zout en peper |
Snijd de huid van de zalm en snijd de vis in kleine, gelijke blokjes. Doe deze blokjes in een kom.
Gebruik een eetlepel om het vruchtvlees uit de avocado te lepelen, verwijder de pit en snijd ook de avocado’s in blokjes. Schep deze voorzichtig door de zalm.
Snipper de rode ui en de rode peper fijn en voeg ook deze toe aan de kom.
Pers de limoenen uit in een kommetje en voeg daar een flinke snuf zout en peper aan toe. Roer dit door elkaar.
Schenk het limoensap op de inhoud van de kom en laat zo 10 tot 15 minuten trekken. Kruid af met extra peper.
Verdeel de inhoud van de kom over 4 glaasjes en maak af met wat extra ringetjes rode peper.
Dit gerecht kost 2.25 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres