Gemakkelijk
15Min
4 Personen | |
---|---|
300 g | grote garnalen (gekookt en gepeld) |
2 | eieren |
½ | komkommer, in fijne blokjes |
4 | schijfjes citroen |
4 | el mayonaise |
1 | tl Conimex sambal oelek |
zout & peper |
Breng een pan met water aan de kook. Kook daarin de eieren gedurende 8 minuten gaar. Haal de pan onmiddellijk van het vuur en spoel de eieren af onder koud stromend water. Dit zorgt ervoor dat de eieren niet verder zullen doorkoken. Pel de eieren, hak ze grof en zet apart.
Maak de pittige mayonaise. Roer daarvoor de mayonaise met de sambal door elkaar in een kommetje. Proef en voeg er naar smaak eventueel nog wat meer sambal aan toe.
Neem 4 mooie glaasjes of kleine coupes. Bedek elke bodem met een lepel van de pittige mayonaise en schik er de blokjes komkommer bovenop.
Verdeel ook het ei over de verschillende glaasjes en schep ten slotte de stukjes garnaal in de glaasjes.
Serveer elke garnalencocktail met een schijfje citroen en maak af met een snuf zout en peper.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres