1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Verschillende hartige bonbons met carpaccio, zalm en courgette

Verschillende hartige bonbons met carpaccio, zalm en courgette

hartige bonbons

Gemakkelijk

5Min

4 Personen
Carpacciobonbons met truffelmayonaise
1 el pijnboompitten
4 plakjes carpaccio
40 g roomkaas
1,5 el truffelmayonaise
40 g rucola
40 g Parmezaanse kaas, geraspt
peper en zout naar smaak
Zalmbonbons met kruidenvulling
4 plakjes gerookte zalm
40 g kruidenroomkaas
15 g verse basilicum
2 el citroenrasp
peper en zout naar smaak
Courgettebonbons met parmezaan en pijnboompitten
1 courgette
scheutje olijfolie
sap van een halve citroen
peper en zout naar smaak
50 g roomkaas
50 g Parmezaanse kaas, geraspt
25 g pijnboompitten
Mail recept

Carpacciobonbons met truffelmayonaise

Stap 1

Rooster de pijnboompitten een paar minuten in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn. 

Stap 2

Leg een plakje carpaccio op een bord.

Stap 3

Leg er een paar blaadjes rucola op. Schep er een lepel van de roomkaas op. Strooi er wat geraspte Parmezaanse kaas en de pijnboompitten over. Breng vervolgens op smaak met peper en zout.

Stap 4

Vouw de randen van het plakje naar elkaar toe en zet eventueel vast met een prikker.

Stap 5

Schep een theelepel van de truffelmayonaise boven op de bonbons. Garneer met een blaadje basilicum. Herhaal dit voor alle bonbons.

Zalmbonbons met kruidenvulling

Stap 1

Leg een plakje gerookte zalm op een bord.

Stap 2

Meng de kruidenroomkaas met wat fijngehakte basilicum, een scheutje citroensap, peper en zout.

Stap 3

Schep een theelepel van het kruidenroomkaasmengsel in het midden van het plakje zalm.

Stap 4

Vouw de randen van het plakje naar elkaar toe en zet eventueel vast met een prikker. Garneer met een blaadje basilicum. Herhaal dit voor alle bonbons.

Courgettebonbons met parmezaan en pijnboompitten

Stap 1

Maak met een kaasschaaf dunne linten van de courgette. Meng de courgettelinten met een scheutje olijfolie, citroensap, peper en zout en laat dit even intrekken.

Stap 2

Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. 

Stap 3

Leg een courgettelint op een bord. Schep er een lepel roomkaas op. Strooi er wat geschaafde Parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitten over.

Stap 4

Vouw de courgettelinten dicht tot een bonbonvorm en zet eventueel vast met een prikker. Garneer met wat extra Parmezaanse kaas. Herhaal dit voor alle bonbons.

Dit gerecht kost ongeveer € 1,03 per persoon.

Mail recept
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering over de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres wordt alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Je  ontvangt van ons een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch