Gemakkelijk
10Min
4 Personen | |
---|---|
200 g | rosbief |
1 à 2 | el gebakken uitjes |
1 | stengel bosui, in dunne ringetjes |
2 el | sojasaus |
½ | el sweet chili saus |
1/2 | tl gembersnippers |
½ | el limoensap |
Begin met de dressing. Doe daarvoor de sojasaus, de sweet chili saus, de gembersnippers en het limoensap in een kommetje en roer goed.
Laat de rosbief een kwartiertje op kamertemperatuur komen en schik de plakjes op een mooie schaal.
Druppel de dressing over de plakjes rosbief.
Verdeel nu de ringetjes bosui en de gebakken uitjes over de carpaccio. Serveer onmiddellijk.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres