Gemakkelijk
10Min
4 Personen | |
---|---|
200 g | beenham (voor op brood) |
1 | rijpe mango |
2 el | mosterddressing |
Broodsterretjes (of croutons) | |
4 | cherrytomaatjes |
Rucula of bladsla | |
Zout en peper |
Stap 1
Schil de mango, verwijder de pit van de mango en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Verdeel de beenham over twee serveerschalen. Leg de reepjes mango over de beenham.
Stap 2
Maak de mosterddressing door de mosterd en dressing te mengen. Druppel deze dressing over de beenham en mango. Snijd de cherrytomaatjes in tweeën en verdeel ze over de schalen.
Stap 3
Voeg een handvol rucola of andere groene bladsla toe voor frisheid en kleur. Snijd sterretjes uit brood en rooster deze in de pan of in de toaster.
Stap 4
Garneer met de kleine gouden broodsterretjes (croutons) voor extra knapperigheid. Breng op smaak met zout en zwarte peper naar wens.
Stap 5
Serveer de beenham carpaccio direct. Het is een smaakvol gerecht dat zowel als voorgerecht of als lichte maaltijd kan dienen. Dit gerecht heeft een heerlijke balans van smaken, met de zoetheid van de mango, de hartige beenham en de pittige mosterddressing. Geniet ervan!
De prijs van dit gerecht is ongeveer €1.50 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres