Vanille-Mokka ijstaart met aardbeiensaus
Gemakkelijk
10 Min
4 Personen
- ijstaart
- grote aardbeien
- diepvries aardbeien
- water
Ingrediënten
4 Personen
- ijstaart
- grote aardbeien
- diepvries aardbeien
- water
Bereidingswijze
Vanille-Mokka ijstaart met aardbeiensaus
Maak er geweldige kerstdagen van met het uitgebreide kerstmenu met vlees. Deze ijstaart is ontzettend lekker en staat zo op tafel. Wat aardbeiensaus eroverheen en aftoppen met aardbei en serveren maar!
Stap 1
Snijd de verse aardbeien doormidden. Deze laat je even liggen. Meng vervolgens de diepvries aardbeien met wat water in een maatbeker en pureer het fijn met een staafmixer. Nu heb je de aardbeiensaus.
Stap 2
Snijd een stuk van de ijstaart af en leg dit op het midden van het bordje. Versier het bord rondom met de aardbeiensaus en garneer met de halve aardbeien en een muntblaadje. Saus over? Zet die in een kommetje op tafel erbij.
Prijs van het gerecht
De prijs van dit gerecht is ongeveer €0,62 per persoon.