Gemakkelijk
5Min
4 Personen | |
---|---|
4 | bagels |
1 | grapefruit |
5 | takjes platte peterselie |
75 g | yoghurt Griekse stijl |
3 el | cocktailsaus |
100 g | Hollandse garnalen |
2 tl | citroensap |
¼ tl | chilipoeder |
1 | mespunt zout |
½ | kropsla |
Snijd de schil van de grapefruit en snijd het vruchtvlees tussen de vliezen zodat je mooie schone partjes hebt. Snijd de partjes in grove stukjes. Haal de blaadjes van de peterselietakjes en hak de blaadjes fijn.
Meng de yoghurt met de cocktailsaus, Hollandse garnalen, grapefruit, peterselie, citroensap, chilipoeder en het zout. Proef en breng eventueel extra op smaak met zout en peper.
Bereid de bagels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Haal de blaadjes sla van de krop en scheur in grove stukken.
Halveer de bagels en beleg met de sla en de Hollandse-garnalensalade. Top af met de bovenkantjes van de bagels.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €2,02 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres