Gemakkelijk
40Min
4 Personen | |
---|---|
200 g | zalmfilet |
200 g | pangasiusfilet, ontdooid |
1 | venkel |
1 | ui |
2 | teentjes knfolook |
200 ml | witte wijn |
1 | groentebouillonblokje |
250 ml | kookroom |
10 g | verse peterselie |
peper en zout naar smaak | |
1 | brood zoals bijvoorbeeld Bakkersgoud rustiek spelt |
Snipper de ui en hak de knoflook fijn. Verwarm olijfolie in een pan en fruit de ui en knoflook 1-2 minuten tot ze zacht zijn.
Bereid ondertussen 250 ml bouillon door het bouillonblokje toe te voegen aan het kokende water.
Halveer de venkel verticaal. Snijd het harde witte deel uit het hart. Snijd de rest in dunne plakjes van ongeveer 1 centimeter dik. Voeg de venkelplakjes toe en bak kort mee. Giet de witte wijn en groentebouillon erbij. Laat het geheel even sudderen tot de venkel zachter wordt.
Snijd de zalm en witvis in kleine blokjes. Voeg de blokjes toe aan het vispannetje. Giet de room erbij en laat het vispannetje zachtjes pruttelen tot de vis gaar is. Breng op smaak met peper en zout.
Hak de peterselie fijn.
Serveer het vispannetje in kleine eenpersoons pannetjes of kleine schaaltjes. Serveer met brood en garneer feestelijk met wat peterselie.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €2,06 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres