Gemakkelijk
15Min
50Min
4 Personen | |
---|---|
1 | varkensrollade |
400 g | aardappelrozetten, diepvries |
50 g | roomboter |
1 | zak spruitjes |
2 el | abrikozenjam |
handje amandelen | |
peper & zout |
Verwarm de oven voor. Braad de varkensrollade rondom aan in 25 gram boter. Neem de rollade uit de pan en leg deze in een passende ovenschaal. Bak de rollade volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar in de oven.
Voeg de laatste 15 minuten de aardappelrozetten bij de rollade. Maak ondertussen de spruitjes schoon. Kook deze in 15 minuten beetgaar. Hak de amandelen grof en rooster ze knapperig in een droge koekenpan. Schep ze uit de pan.
Giet de spruitjes af en laat ze uitlekken in een vergiet. Smelt de rest van de boter en voeg de uitgelekte spruitjes weer toe. Schep de jam erdoorheen en kruid af met peper en zout.
Haal de rollade en de aardappelrozetten uit de oven. Serveer op een schaal en schep de spruitjes eromheen. Garneer de spruitjes met de amandelen.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres