Gemakkelijk
10Min
10Min
4 Personen | |
---|---|
300 g | pruim trostomaten |
300 g | spaghetti |
2 | sjalotjes |
2 teentjes | knoflook |
20 g | platte peterselie |
2 el | olijfolie |
225 g | gamba's (diepvries), ontdooid |
50 ml | witte wijn |
50 ml | slagroom |
Verwarm de oven voor op 220 °C. Knip de tomaatjes in 4 trosjes (met het groen er nog aan), verdeel over een bakplaat met bakpapier en rooster 10 min. in de oven.
Kook intussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de sjalotjes. Snijd de knoflook en de peterselie fijn.
Verhit de olie in een hapjespan. Fruit de sjalot en knoflook 5 min. op laag vuur. Voeg de gamba’s toe en bak 1 min. op hoog vuur. Blus de pan af met de wijn en de slagroom.
Schep de pasta met de peterselie door de gamba’s en verdeel over de borden. Bestrooi met royaal met versgemalen peper en garneer met de tomaatjes.
Houd je van pit? Fruit dan fijngesneden rode peper (zonder zaadjes) mee met de sjalot en de knoflook.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €2.23 per persoon
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres