Gemakkelijk
5Min
45Min
4 Personen | |
---|---|
1 | bospeen, één bos |
1 | bakje pruim trostomaatjes |
2 | takjes peterselie |
1 | Hasselback aardappelen |
540 g | Pangasiusfilet |
50 g | roomboter |
1 | bakje verse groene pesto |
Maak er geweldige kerstdagen van met het uitgebreide kerstmenu met vis. Dit heerlijke hoofdgerecht staat binnen 50 minuten op tafel.
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil 12 wortelen en laat een beetje groen aan de wortel. Zet de wortelen voor nu even weg.
Stap 2
Verwijder de folie van de hasselback aardappelen en zet deze 30 minuten in de oven.
Stap 3
Haal de pangasius uit de vriezer. Spoel de filets af, dep droog en leg deze in een ovenschaal. Dek deze af met aluminiumfolie. De pangasius moeten 12-15 minuten in de oven. Dit kan nog even mee met de hasselback aardappelen.
Stap 4
Kook de geschilde wortelen 10-15 minuten in ruim kokend water bijna gaar. Haal de wortelen uit de pan. Doe vervolgens de boter in een koekepan en bak de wortelen enkele minuten op middelhoog vuur.
Stap 5
Snijd de tomaatjes in kleine stukjes. Leg de vis op het bord waarop je de vis serveert, besmeer met pesto en verdeel de tomaatjes over de vis heen. Leg de aardappelen en de gebakken bospeen ook op het bord. Garneer met grof gehakte peterselie. Herhaal dit ook met de andere 3 borden. En aan tafel!
De prijs van dit gerecht is ongeveer €2,89 per persoon.
Probeer onze heerlijke 3-gangenkerstmenu’s vanaf € 4.55 per persoon. Zo maak je met ALDI de allerlekkerste kerstgerechten, voor de allerlaagste prijs!
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres