Ovenschotel met spruitjes, pompoen en rode ui
Gemakkelijk
10 Min
25 Min
4 Personen
- ovengroenten; spruitjes, pompoen en rode ui
- olijfolie
- verse tijmblaadjes
- rasp van een sinaasappel
- agavesiroop
- walnoten
- granaatappel
- zachte geitenkaas
- zeezout & peper
Ingrediënten
4 Personen
- ovengroenten; spruitjes, pompoen en rode ui
- olijfolie
- verse tijmblaadjes
- rasp van een sinaasappel
- agavesiroop
- walnoten
- granaatappel
- zachte geitenkaas
- zeezout & peper
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Maak een sausje van de olijfolie, tijmblaadjes, sinaasappelrasp en agavesiroop.
Stap 2
Strooi de groente op een bakplaat. Lepel het sausje over de groente en hussel het goed door. Bak de ovengroente in 25 minuten goudbruin.
Stap 3
Voeg de laatste 5 min de walnoten toe. Bestrooi met de granaatappelpitjes en brokjes zachte geitenkaas.
Tip
Heerlijk met gevogelte, wild of een varkenshaasje.