Gemakkelijk
25Min
4 Personen | |
---|---|
500 g | kip, in blokjes |
8 | Mexicaanse tortilla wraps Ø20 cm |
4 | el Griekse yoghurt |
1 | Granny Smith appel, in kleine blokjes |
1 | avocado, in kleine blokjes |
½ | rode ui, heel fijn gesnipperd |
limoensap | |
kruidenmix voor kip | |
paprikapoeder | |
zonnebloemolie | |
zout & peper |
Verhit een scheut zonnebloemolie op medium vuur en bak de blokjes kip tot ze gaar zijn. Kruid de kip met een snuf kruidenmix voor kip, haal de pan van het vuur en zet apart.
Maak het kruidige yoghurtsausje. Roer daarvoor de Griekse yoghurt met het paprikapoeder en een snuf zout en peper in een kommetje en zet apart.
Verwarm de tortilla wraps volgens de verpakking.
Tijd om de wraps te beleggen. Leg de warme tortilla wraps op een bord en verdeel er de kruidige kipblokjes over. Lepel er eerst de blokjes avocado en vervolgens de blokjes appel over.
Druppel een beetje limoensap over de wraps en lepel er wat van het kruidige yoghurtsausje over.
Maak de tortilla wraps af met een beetje van de fijngesnipperde rode ui.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres