Gemakkelijk
15Min
4 Personen | |
---|---|
1 | verpakking luxe verse gevulde pasta naar keuze |
1 | doosje mini cherry smaaktomaatjes aan de tak |
2 el | olijfolie |
2 | lente-uitjes |
25 g | roomboter |
2 tl | citroenrasp |
Verwarm de oven voor op 200 °C. Knip de takjes met trostomaatjes in 4 porties. Wentel ze voorzichtig door de olijfolie en doe ze in een ovenschaaltje. Bestrooi me vers gemalen zeezout en vers gemalen peper. Bak de tomaatjes 10 minuten in de oven.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in royaal gezouten water. Giet de pasta af en laat uitlekken in een vergiet.
Smelt de boter 2 minuten in de pastapan op half hoog vuur. Voeg de citroenrasp toe en de uitgelekte pasta, en schud voorzichtig om.
Snijd de lente-uitjes in ringetjes. Verdeel de pasta over de borden en maal er flink wat vers gemalen peper over. Garneer af met de lente-ui en de geroosterde trostomaatjes. Serveer direct.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres