Gemakkelijk
5Min
20Min
4 Personen | |
---|---|
2 | schaaltjes kipfilet Italiaans |
4 | takjes kleine trostomaatjes |
2 el | olijfolie |
300 g | tagliatelle |
3 | takjes verse basilicum |
Verwarm de oven voor. Leg de trostomaatjes op een bord en schenk de olijfolie erover. Wentel de takjes trostomaatjes voorzichtig door de olijfolie. Kruid af met zout en peper. Schuif de schaaltjes kipfilet in de oven en bak ze af volgens de aanwijzingen van de verpakking. Leg de laatste 10 minuten de trostomaatjes bij de kipfilets.
Kook ondertussen de tagliatelle in gezouten water gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Haal de schaaltjes kipfilet uit de oven. Giet de tagliatelle af, laat uitlekken in een vergiet en doe terug in de pan. Voeg het restje olijfolie toe dat je voor de tomaatjes hebt gebruikt. Snijd de basilicum in reepjes en voeg de helft toe aan de tagliatelle. Schep goed om en kruid af met zout en peper.
Haal de kipfilets uit de schaaltjes en strooi de rest van de basilicum erover. Serveer met de tagliatelle.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres