Gemakkelijk
60Min
4 Personen | |
---|---|
900 g | Prestige hasselback aardappelen (2 verpakkingen) |
1 | Rode ui |
600 g | All Seasons gesneden boerenkool |
50 g | Nature's Gift rozijnen |
75 g | Milsani roomboter, uit de koelkast |
800 g | Prestige hertenbiefstuk |
25 g | Bloem |
350 ml | Rundvleesbouillon |
Verwarm de oven voor op 200 °C. Rooster de hasselback aardappels volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Snipper de rode ui. Verwarm een koekenpan of wok op middelhoog vuur met een scheut olijfolie. Fruit hierin de ui en voeg als de ui glazig begint te worden de boerenkool toe. Breng op smaak met peper en zout. Bak de boerenkool gaar, in ongeveer 10 minuten.
Verwarm een grote koekenpan op middelhoog vuur met de 50 g roomboter. Kruid de hertenbiefstuk aan beide kanten met peper en zout. Bak de hertenbiefstuk aan beide kanten goudbruin. Draai het vuur laag en bak nog 2 minuten per zijde tot de gewenste garing. Snijd ondertussen de resterende 25 g roomboter in kleine blokjes.
Haal de hertenbiefstuk uit de pan en verpak in aluminiumfolie. Laat een paar minuten rusten en maak ondertussen de jus. Verwarm de boter van de biefstuk opnieuw en voeg de bloem toe. Bak 3 minuten onder voortdurend roeren tot de bloem gaar is en blus af met een scheutje bouillon. Roer goed met een garde en voeg zodra het goed is gemengd de rest van de bouillon toe. Verdeel de hertenbiefstuk over vier borden. Serveer met de hasselback aardappels, boerenkool en jus.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres