Gemakkelijk
30Min
4 Personen | |
---|---|
275 g | Prestige vers bladerdeeg |
100 g | Zachte geitenkaas |
100 g | Milsani mascarpone |
2 el | Olijfolie |
2 el | de Zoete Zon honing |
1 tl | Citroenrasp |
1 el | Gedroogde tijm |
450 g | wortelen |
75 g | Nature's gift walnoten |
Verwarm de oven voor op 200 °C en breng een pan met water en een snuf zout aan de kook. Schrap de wortels en verwijder de uiteindes. Kook de wortels 5 minuten, giet af en laat droogstomen.
Bekleed ondertussen een lage rechthoekige vorm of bakplaat met het bladerdeeg. Prik in de bodem gaatjes met een vork. Verbrokkel de geitenkaas en meng tot een gladde massa met de mascarpone. Verdeel over de bladerdeegbodem.
Meng de olijfolie met de honing, citroenrasp, tijm, peper en zout. Snijd de wortels in plakjes, meng met de honingdressing en verdeel over het geitenkaasmengsel. Bak de bladerdeegtaart 15-20 minuten in de oven, tot de wortels beetgaar en verkleurd zijn.
Hak ondertussen de walnoten grof. Haal de hartige taart uit de oven. Garneer met de walnoten en nog wat losse geitenkaas. Serveer warm of lauwwarm.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres