Gemakkelijk
10Min
4 Personen | |
---|---|
Hartige pops met cranberry's en noten | |
1 | kleine tortillawrap |
1 el | roomkaas |
5 g | rucola |
1,5 g | el cranberry notenmix |
Hartige pops met stoofpeer en rauwe ham en peer | |
1 | kleine tortillawrap |
100 g | serranoham |
4 | blaadjes basilicum |
1 el | roomkaas |
Hartige pop met gerookte forel en basilicum-mayonaise | |
1 | kleine tortillawrap |
200 g | gerookte forelfilet |
2 el | mayonaise |
10 g | verse basilicum |
citroensap | |
peper en zout naar smaak | |
Leg de tortillawrap plat op een snijplank. Smeer een dunne laag roomkaas over de wrap.
Hak de noten en een deel van de cranberry’s grof (bewaar er 4 voor de garnering).
Leg een laagje rucola bovenop de roomkaas. Verdeel cranberry's en gehakte noten over de rucola. Rol de tortillawrap strak op en snijd in repen.
Steek een houten prikker aan de onderkant van het rolletje. Garneer met een cranberry en serveer bij de borrel.
Leg de tortillawrap plat op een snijplank. Snijd de wrap dan in lange repen van ongeveer 2 centimeter breed. Leg plakjes rauwe ham over de wrap.
Snijd de stoofpeer in dunne plakjes die even groot zijn als de wraprepen. Verdeel over de ham. Rol de tortillawrap strak op en snijd in repen.
Steek een houten prikker aan de onderkant van het rolletje. Garneer met een blaadje basilicum en serveer bij de borrel.
Hak de basilicum fijn (houd een paar blaadjes apart voor de garnering). Meng de mayonaise met fijngehakte basilicumblaadjes. Breng op smaak met een paar druppels citroensap, peper en zout.
Leg de tortillawrap op een snijplank. Smeer een dunne laag basilicum-mayonaise over de wrap. Leg stukjes gerookte forelfilet over de mayonaise. Rol de tortillawrap strak op en snijd in repen.
Steek een houten prikker aan de onderkant van het rolletje. Garneer met een blaadje basilicum en serveer bij de borrel.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €0,82 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres