Hartige pops met stoofpeer en rauwe ham, roomkaas en cranberry’s en gerookte forel
Gemakkelijk
10 Min
4 Personen
- kleine tortillawrap
- gerookte forelfilet
- mayonaise
- verse basilicum
- citroensap
- peper en zout naar smaak
- kleine tortillawrap
- roomkaas
- rucola
- cranberry notenmix
- kleine tortillawrap
- serranoham
- blaadjes basilicum
- roomkaas
Ingrediënten
4 Personen
- kleine tortillawrap
- gerookte forelfilet
- mayonaise
- verse basilicum
- citroensap
- peper en zout naar smaak
- kleine tortillawrap
- roomkaas
- rucola
- cranberry notenmix
- kleine tortillawrap
- serranoham
- blaadjes basilicum
- roomkaas
Bereidingswijze
Stap 1
Leg de tortillawrap plat op een snijplank. Smeer een dunne laag roomkaas over de wrap.
Stap 2
Hak de noten en een deel van de cranberry’s grof (bewaar er 4 voor de garnering).
Stap 3
Leg een laagje rucola bovenop de roomkaas. Verdeel cranberry's en gehakte noten over de rucola. Rol de tortillawrap strak op en snijd in repen.
Stap 4
Steek een houten prikker aan de onderkant van het rolletje. Garneer met een cranberry en serveer bij de borrel.
Stap 1
Leg de tortillawrap plat op een snijplank. Snijd de wrap dan in lange repen van ongeveer 2 centimeter breed. Leg plakjes rauwe ham over de wrap.
Stap 2
Snijd de stoofpeer in dunne plakjes die even groot zijn als de wraprepen. Verdeel over de ham. Rol de tortillawrap strak op en snijd in repen.
Stap 3
Steek een houten prikker aan de onderkant van het rolletje. Garneer met een blaadje basilicum en serveer bij de borrel.
Stap 1
Hak de basilicum fijn (houd een paar blaadjes apart voor de garnering). Meng de mayonaise met fijngehakte basilicumblaadjes. Breng op smaak met een paar druppels citroensap, peper en zout.
Stap 2
Leg de tortillawrap op een snijplank. Smeer een dunne laag basilicum-mayonaise over de wrap. Leg stukjes gerookte forelfilet over de mayonaise. Rol de tortillawrap strak op en snijd in repen.
Stap 3
Steek een houten prikker aan de onderkant van het rolletje. Garneer met een blaadje basilicum en serveer bij de borrel.
Prijs van het gerecht
De prijs van dit gerecht is ongeveer €0,82 per persoon.